Nederlands

bnb-casetta-buiten-voor bnb-casetta-huis bnb-casetta-buiten-achter2 bnb-casetta-buiten-voor2

Welkom bij B&B “Casetta”

Als U op zoek bent naar een mooie plek om uit te rusten, of juist ergens om rustig te kunnen werken, schrijven of musiceren (er is een mooie vleugel) dan is B&B Casetta de ideale plek voor zowel korte verblijven (als B&B) of langere periodes (als huurhuis), bijvoorbeeld voor sabbaticals. De perfecte mix van rust, cultuur en natuur zullen U gegarandeerd inspireren!

‘Het huis op de heuvel’, ‘Casetta’, ligt uniek. De complete restauratie van de hooischuur (‘fienile’) werd in 2013 voltooid. In Toscaanse stijl met dikke kastanjehouten balken en ‘cotto’ tegels op het plafond. Met moderne en artistieke details, zoals een ‘ajour’ gezaagde trapleuning en goud en rood mozaïek in de badkamers. Comfortabele douches.Twee sfeervol ingerichte slaapkamers: één met een tweepersoons bed en één met twee gescheiden bedden naast elkaar.

DSC_0345 DSC_0339 bnb-casetta-slaapkamer7 bnb-casetta-slaapkamer4

Voor het huis staat een 400 jarige reus van een eik en het panorama is adembenemend. In de zomer is het altijd koel dankzij de hoogte (420 m., de hoogste heuvel van deze streek) en de geothermisch gekoelde vloeren waardoor airconditioning niet nodig is. Er is WIFI voor de gasten en er is een privé-parkeerplaats.

U kunt op het terras aan de voorkant (bij zonsondergang) of op het terras achter (waar de zon opkomt); beiden met een schitterend uitzicht. Voor musici is er de mogelijkheid om hier concerten voor te bereiden dankzij de prachtig gerestaureerde Pleyel vleugel. Er is de mogelijkheid voor groepen om in de koele kelder bijeen te komen. Eventuele extra slaapkamers zijn er in een B&B vlakbij.

bnb-casetta-woonkamer bnb-casetta-woonkamer2 bnb-casetta-badkamer bnb-casetta-badkamer4

Rondom het huis op de heuvel ligt een groot terrein met circa 38 olijfbomen. Er zijn in de directe omgeving geen asfaltwegen, enkel verharde wegen waarover het eindeloos wandelen is door wijngaarden en langs olijfbomen.

De plek is ideaal voor fietsers, wandelaars en cultuurminnaars. In Lucardo Basso is er een restaurant (op 7 min. loopafstand).

Wilt U graag verblijven in B&B “Casetta”? Wacht dan niet en boek meteen via Airbnb!

Klik op de links om te boeken of neem contact met mij op:

Twee kamers

Hele huis

2bnb-casetta-deur 2bnb-casetta-trap 2bnb-casetta-uitzicht 2bnb-casetta-uitzicht2

Kijk voor een compleet overzicht van bed and breakfasts in binnen- en buitenland ook eens op: www.bed-en-breakfast.nl