B&B voor musici

bnb-casetta-buiten-voor bnb-casetta-huis _DSC5641-Modifica

Een arrangement voor musici en muziek­liefhebbers!

Van september tot oktober is B&B “Casetta” nog beschikbaar! Boek dus nu uw verblijf in Toscane en geniet van alle muzikale evenementen en optredens in deze periode. Als u op zoek bent naar een mooie locatie om tot rust te komen en om te kunnen studeren, schrijven of musiceren (er staat een mooie vleugel) dan is B&B “Casetta” de ideale plek. De perfecte mix van rust, cultuur en natuur!

Ideaal voor musici

Het huis, een oude, gerestaureerde hooischuur, staat helemaal vrij op een heuvel. Het prachtige uitzicht zal u inspireren tot het spelen op de vleugel en schrijven van muziek! Denk aan een strijkkwartet of een zangkoortje dat wil repeteren of studeren.

Pleyel vleugel

In het het huis is een mooie vleugel aanwezig: geheel gerestaureerd en in topconditie. De vleugel staat in de woonkamer van de eigenaresse en kan worden gereserveerd. Per dagdeel betaalt u daarvoor in overleg een redelijke vergoeding, afhankelijk van het gebruik van de piano. Gedurende de wintermaanden kunt u ook het hele huis huren en spelen op de vleugel wanneer u maar wilt. 

_DSC5646

Muziekaanbod in Toscane

Toscane is de mooiste regio van Italië met een rijke historie en cultuur en kent vele muziekfestivals en optredens. Hieronder vindt u tips voor dit najaar.

  • Concert op het terras van B&B Casetta: https://www.facebook.com/events/1583309981974502/