B&B per musicisti

bnb-casetta-buiten-voor bnb-casetta-huis _DSC5641-Modifica

Een arrangement voor musici en muziekliefhebbers!

Van april tot juni is B&B “Casetta” nog beschikbaar! Boek dus nu uw verblijf in Toscane en geniet van alle muzikale evenementen en optredens in deze periode. Als u op zoek bent naar een mooie locatie om tot rust te komen en om te kunnen studeren, schrijven of musiceren (er staat een mooie vleugel) dan is B&B “Casetta” de ideale plek. De perfecte mix van rust, cultuur en natuur!

Ideaal voor musici

Het huis is een oude, gerestaureerde hooischuur en staat helemaal vrij op een heuvel. Het prachtige uitzicht zal u inspireren tot het spelen en schrijven van muziek! Denk aan een strijkkwartet of een zangkoortje dat wil repeteren, studeren.

Pleyel vleugel

In de woonkamer staat een mooie vleugel: geheel gerestaureerd en in topconditie. De vleugel staat in de woonkamer van de eigenaresse en kan worden gereserveerd. Per dagdeel betaalt u daarvoor in overleg een redelijke vergoeding, afhankelijk van het gebruik.

_DSC5646

Muziekaanbod in Toscane

Toscane is de mooiste regio van Italië met een rijke historie en cultuur en kent vele muziekfestivals en optredens. Dit voorjaar kunt u bijvoorbeeld genieten van:

– Voor nog meer uitjes en optredens kunt u ook deze evenementenkalenders bekijken.
April: Toscana Nel Cuore en Concerti San Casciano.

– In mei worden er op verschillende plekken in Florence concerten uitgevoerd en dansvoorstellingen en opera’s opgevoerd, veelal op bijzondere plaatsen waar u normaal gesproken niet komt. Bekijk het programma op: The Maggio Musicale Fiorentino.